Trillingsanalyse en koolborstelcontrole in Gelderland

Contact
Ruime ervaring

Ruime ervaring

Al meer dan 70 jaar werken wij met plezier aan het optimaliseren en onderhouden van elektromotoren.

Lid van UNETO-VNI

Lid van Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel.

Wij staan 24/7 klaar!

Wij staan 24/7 klaar!

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor het repareren, reviseren of vervangen van elektromotoren.

Trillingsanalyse

Trillingsanalyse is het bewaken van de status van een motor of een aangedreven machine. Als u een schadelijk trillingsniveau in uw installatie niet tijdig onderkent, kan dat verstrekkende gevolgen hebben. Trillingsanalyse is de basis van toestandsafhankelijk onderhoud. Trillingen van roterende delen kunnen dus op termijn schadelijke effecten opleveren. Door middel van trillingsanalyse is het ook mogelijk de status van de lagers te onderzoeken.

 

Met periodieke metingen zijn onze specialisten in staat het verloop en daarmee de noodzaak van een revisie te bepalen. Hierbij geldt dat voorkomen beter is dan genezen. De trillingsanalyses worden verricht met behulp van speciale SKF-apparatuur.

Koolborstelcontrole

Koolborstelcontrole is het controleren van de status van de koolborstels en sleepringen en de collector van gelijkstroommotoren, draaistroomcollectormotoren en sleepringmotoren. Onze specialisten geven via een analyserapport advies en geven eventueel aan wat de verwachte levensduur zal zijn. Zo nodig worden de koolborstels vervangen. Een servicecontract voor periodieke controles behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en samen inventariseren welke mogelijkheden trillingsanalyse en koolborstelcontrole u biedt? Neem contact op met ons kantoor; bel 0543 - 51 20 96 of stuur ons een e-mail. U krijgt uiteraard binnen een werkdag een reactie van ons.

Wij zijn dealer van: