Elektromotoren optimaliseren en onderhouden in Gelderland

Contact
Ruime ervaring

Ruime ervaring

Al meer dan 70 jaar werken wij met plezier aan het optimaliseren en onderhouden van elektromotoren.

Lid van UNETO-VNI

Lid van Techniek Nederland 

Techniek Nederland is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel.

Wij staan 24/7 klaar!

Wij staan 24/7 klaar!

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor het repareren, reviseren of vervangen van elektromotoren.

Onze werkwijze en visie

"De belangrijkste reden om ons een keer te bellen is toch wel dat u als klant bij Honderslo centraal staat.

Doordat de Honderslo-medewerkers continu praktisch en theoretisch worden getraind, hebben zij up-to-date kennis paraat, waarmee zij u een goed onderbouwd advies kunnen geven over de voor uw bedrijf meest geschikte aandrijving: dat kan u al gauw een flinke winst opleveren!

En natuurlijk voor aantrekkelijke prijzen! Nauwkeurige begrotingen bieden helder inzicht in de kosten vóór, tijdens en na uw opdracht.

Onze succesfactoren zijn:

  • Onze betrokkenheid met u als afnemer en onze businesspartner.
  • De geleverde kwaliteit, dienstverlening en efficiëntie.
  • Het streven naar langetermijnpartnership, gebaseerd op een “win-win”-gedachte.

Een in eigen huis ontwikkeld samenwerkingsvoorstel vormt hierbij het speerpunt. Dit soort samenwerkingsvoorstellen is ingegeven door ontwikkelingen in de markt: een sterke concentratie van het aantal afnemers, het one-stop-shoppingconcept en de internationalisering van de markt.

 

In de 70 jaar van ons bestaan hebben wij mogen bewijzen dat we met snelle veranderingen flexibel om kunnen gaan en het aantal leveringen en reparaties is dan ook enorm gestegen. Daarmee behoren wij in alle bescheidenheid tot de top op ons gebied en vormen we daarmee een bedrijf dat een interessante partner is voor opdrachtgevers. U wilt namelijk niet alleen weten of uw leverancier concurrerend is, maar ook of deze aan financiële verplichtingen kan voldoen, service kan verlenen en over twintig jaar nog steeds onderdelen kan leveren.

 

Honderslo beschikt over een compleet en gebalanceerd leverprogramma, waar in de loop der jaren weinig wijzigingen in zijn opgetreden. We gaan niet snel met een merk dat toevallig een agent zoekt in zee. Veel liever investeren we in een goed merk met een duidelijke langetermijnvisie. In de onderste balk vindt u een uitgebreid overzicht.

 

Om u kennis te laten maken met het Honderslo-concept komen wij graag eens met u in contact! Een kort telefoontje naar 0543 - 51 20 96 is hiertoe al voldoende.”

 

Remko Honderslo, directeur-eigenaar

Vraag naar de mogelijkheden

Wij zijn dealer van: