Dealer van Fein

Ruime ervaring

Al meer dan 60 jaar werken wij met plezier aan het optimaliseren en onderhouden van elektromotoren.

Lid van Uneto-VNI

UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel.

Wij staan 24/7 klaar!

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor het repareren, reviseren of vervangen van elektromotoren.

Al in 1967 produceerde FEIN de eerste industrie handboormachine met elektronica. In de jaren tachtig ontwikkelde FEIN elektrische gereedschappen met hoogtoerige oscillerende bewegingen voor het veilig zagen van metalen plaatmaterialen en het zagen van verdikte lijmstroken. In 1986 onstond met hetzelfde principe de FEIN-slijper; een compleet nieuw concept van een slijpmachine met een oscillerende driekantige schuurvoet met een haast onbegrensd toepassingsgebied. Ook in 1986 volgde de consequente doorvoering van ergonomische uitvindingen in de vorm van de FEIN-Kinetik handgreep. Een jaar later volgde de introductie van de FEIN-veiligheidsslijpmachine, hierbij gaat het om de eerste heavy-duty haakse slijpmachine met elektromagnetisch bediende schijfrem, welke de uitlooptijd van de slijpschijf tot minder dan twee seconden reduceert.
Daarnaast is de veiligheidsslijper voorzien van een hele serie unieke veiligheids- eb bedieningsvriendelijke aspecten, deze worden ook toegepast in de nieuwste FEIN-ontwikkeling; de haakse slijpmachine met het snelspansysteem. Dit unieke systeem maakt het mogelijk om zonder gebruik van gereedschap probleemloos slijpschijven te vervangen.

De onderneming vandaag
In drie fabrieken (Stuttgart, Schwäbisch-Gmund-Bargau en Sonnenbühl-Genkingen) wordt vandaag de dag bij FEIN, onderzoek gedaan, ontwikkeld en geproduceerd. Het huidige FEIN-programma omvat meer dan 200 verschillende heavy-duty elektrische gereedschappen. Via 5 eigen vestigingen in de Bondsrepubliek verzorgen zij de vakhandel alsmede de FEIN-contractwerkplaatsen.

Voorts heeft FEIN eigen vestigingen in Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, USA, Canada en Australië. Tevens heeft FEIN in vele landen van de wereld vertegenwoordigingen zoals Honderslo welke ook nog vele duizenden klanten bedienen.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over ons Fein-programma? Neem contact op met ons kantoor, bel 0543-512096. Of stuur ons een e-mail. U krijgt uiteraard binnen een werkdag een reactie van ons. Vanzelfsprekend kunt u ook een kijkje nemen op de website van Fein: www.fein.be.

Contact opnemen

  Wij zijn dealer van:

  Logo Rotor
  SKF logo
  Logo Bosch
  Logo Fein
  Logo Makita
  Logo Yaskawa

  Contact opnemen met ons?

  Om het voor u gemakkelijker te maken kunnen wij telefonisch contact met u opnemen, op het tijdstip dat het u het beste uitkomt!