Reparatie en onderhoud aan elektrische gereedschappen in Gelderland

Contact
Ruime ervaring

Ruime ervaring

Al meer dan 70 jaar werken wij met plezier aan het optimaliseren en onderhouden van elektromotoren.

Lid van UNETO-VNI

Lid van Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel.

Wij staan 24/7 klaar!

Wij staan 24/7 klaar!

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor het repareren, reviseren of vervangen van elektromotoren.

Reparatie van elektromotoren

In onze afdeling “Toolservice” verzorgen wij reparaties aan alle A-Merken. In Nederland voeren wij daartoe reparaties, garantiereparaties en modificaties uit. Om reparaties bij ons aan te melden kunt u eenvoudig een mail sturen naar info@hondersloelektromotoren.nl of bellen via 0543 - 51 20 96

De machine kan dan bij u afgehaald worden door onze vervoerder. Na aankomst in ons bedrijf wordt de machine ingeboekt in ons computersysteem. Na controle van de machine door onze monteurs wordt een reparatie direct uitgevoerd als de kosten laag zijn ten opzichte van een vervangend model. Mochten de kosten hoger zijn, dan wordt er een offerte gestuurd. Duidelijk en overzichtelijk dus.

 

Alle reparaties die bij ons het pand verlaten voldoen aan NEN3140. Deze periodieke keuring volgens de NEN 3140 van elektrische (hand)gereedschappen doet Honderslo Elektro Motoren voor u per stuk of voor meerdere gereedschappen op contractbasis.

 

Tevens kunnen handgereedschappen worden gerepareerd. De keuringen kunnen ook bij uw bedrijf plaatsvinden. Indien gewenst is van de reparatie een certificaat op te vragen.

 

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en samen inventariseren welke mogelijkheden onze elektromotoren u bieden? Neem contact op met ons kantoor; bel 0543 - 51 20 96 of stuur ons een e-mail. U krijgt uiteraard binnen een werkdag een reactie van ons.

Wij zijn dealer van: