Inspecties aan elektromotoren in Gelderland

Ruime ervaring

Ruime ervaring

Al meer dan 70 jaar werken wij met plezier aan het optimaliseren en onderhouden van elektromotoren.

Lid van UNETO-VNI

Lid van Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel.

Wij staan 24/7 klaar!

Wij staan 24/7 klaar!

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor het repareren, reviseren of vervangen van elektromotoren.

Inspecties volgens alle geldende normen

Honderslo voert inspecties uit aan elektrisch verplaatsbare hulpmiddelen volgen NEN3140. Deze inspecties worden uitgevoerd bij u op locatie of in onze eigen werkplaats. Nadat de inspectie door ons is uitgevoerd, ontvangt u van ons per geïnspecteerd item een certificaat met daarop vermeld de itemgegevens met de daarbij behorende testresultaten. Wanneer de items weer voor inspectie in aanmerking komen, neemt een van onze mensen contact met u op om met u een datum af te spreken.

Door geregeld uw elektromotoren of aansluitingen te laten doormeten, heeft u aanzienlijke invloed op de levensduur en de betrouwbaarheid van uw materialen. Dit doormeten kan zoals gezegd bij ons op het bedrijf, maar ook is het mogelijk om bij u op locatie deze metingen uit te laten voeren. Hiermee onderhoudt u uw bedrijfszekerheid.

 

Tip: laat het onderhoud van uw motoren doen buiten het hoogseizoen; dit voorkomt stagnering op ongelegen momenten.

 

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en samen inventariseren welke mogelijkheden onze elektromotoren u bieden? Neem contact op met ons kantoor; bel 0543 - 51 20 96 of stuur ons een e-mail. U krijgt uiteraard binnen een werkdag een reactie van ons.

Wij zijn dealer van: