Dealer van Rotor

Ruime ervaring

Al meer dan 60 jaar werken wij met plezier aan het optimaliseren en onderhouden van elektromotoren.

Lid van Uneto-VNI

UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel.

Wij staan 24/7 klaar!

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor het repareren, reviseren of vervangen van elektromotoren.

Rotor is producent van standaard- en speciaal motoren en levert aan de industrie volgens IEC- en DIN-specificaties tot 600 kW.
Rotor levert kortsluitankermotoren in standaard- en speciaal uitvoering. Standaard elektromotoren kunnen zij uit voorraad leveren van 0,04 tot 360 kW (hogere vermogens op aanvraag). De grote voorraad elektromotoren garandeert korte, betrouwbare levertijden en een grote flexibiliteit.

Door de grote voorraad is het mogelijk om de speciaalmotoren snel aan de wensen van de gebruikers aan te passen. rotor nl® elektromotoren voldoen aan de eisen van diverse scheeps-classificatiebureaus. Rotor kan complete aandrijvingen leveren volgens klantspecificaties voor allerlei soorten toepassingen, zoals pompen, ventilatiesystemen, davits, kranen, havenuitrustingen, hydraulische systemen, compressoren en andere industriële toepassingen.

Rotor heeft bijna vijftig jaar ervaring in de levering van elektromotoren aan uiteenlopende toepassingsgebieden. Samen met Honderslo elektromotoren, haar flexibliteit en de grote voorraad vormt dit voor u de garantie dat u de juiste motor ‘just-in-time’ geleverd krijgt.

Als Rotor-dealer staat Honderslo 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor het repareren, reviseren, herwikkelen of vervangen van elektromotoren. Als rotor nl dealer beschikken wij over een ‘haal- en brengservice”, wikkelfaciliteiten en kunnen zorgen voor revisie en levering van complete aandrijvingen.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over ons Rotor-programma? Neem contact op met ons kantoor, bel 0543-512096.
Of stuur ons een e-mail. U krijgt uiteraard binnen een werkdag een reactie van ons.
Vanzelfsprekend kunt u ook een kijkje nemen op de website van Rotor nl:
www.rotor.nl.

Rotor logo

Contact opnemen

  Wij zijn dealer van:

  Logo Rotor
  SKF logo
  Logo Bosch
  Logo Fein
  Logo Makita
  Logo Yaskawa

  Contact opnemen met ons?

  Om het voor u gemakkelijker te maken kunnen wij telefonisch contact met u opnemen, op het tijdstip dat het u het beste uitkomt!