Werkwijze en visie

Ruime ervaring

Al meer dan 60 jaar werken wij met plezier aan het optimaliseren en onderhouden van elektromotoren.

Lid van Uneto-VNI

UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel.

Wij staan 24/7 klaar!

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor het repareren, reviseren of vervangen van elektromotoren.

“De belangrijkste reden om ons een keer te bellen is toch wel dat u als klant bij Honderslo centraal staat.”

Doordat de Honderslo-medewerkers continu praktisch en theoretisch worden getraind, hebben zij up-to-date kennis paraat, waarmee zij u een goed onderbouwd advies kunnen geven over de voor uw bedrijf meest geschikte aandrijving: dat kan u al gauw een flinke winst opleveren!

En natuurlijk voor aantrekkelijke prijzen! Nauwkeurige begrotingen bieden helder inzicht in de kosten vóór, tijdens en na uw opdracht.

Onze succesfactoren zijn:

 • Onze betrokkenheid naar u als afnemer en onze businesspartner
 • De geleverde kwaliteit, dienstverlening en efficiency
 • Het streven naar lange termijn partnership, gebaseerd op een “win-win”gedachte.

Een in eigen huis ontwikkeld samenwerkingsvoorstel vormt hierbij het speerpunt. Dit soort samenwerkingsvoorstellen is ingegeven door ontwikkelingen in de markt: een sterke concentratie van het aantal afnemers, het one-stop-shopping concept en de internationalisering van de markt.
In de 60 jaar van ons bestaan hebben wij mogen bewijzen dat we met snelle veranderingen flexibel om kunnen gaan en het aantal leveringen en reparaties is dan ook enorm gestegen.
Daarmee behoren wij in alle bescheidenheid tot de top op ons gebied en vormen daarmee een bedrijf die een interessante partner is voor opdrachtgevers. U wilt namelijk niet alleen weten of uw leverancier concurrerend is, maar ook of ze aan financiële verplichtingen kunnen voldoen, of ze service kunnen verlenen en of ze over twintig jaar nog steeds onderdelen kunnen leveren.

Honderslo beschikt over een compleet en gebalanceerd leverprogramma, waar in de loop der jaren weinig wijzigingen in zijn opgetreden. We gaan niet snel met een merk in zee dat toevallig een agent zoekt.
Veel liever investeren we in een goed merk, met een duidelijke lange-termijnvisie. In de onderste balk vindt u een uitgebreid overzicht.

Om u kennis te laten maken met het Honderslo-concept komen wij graag eens in contact met U! Een kort telefoontje naar 0543 – 51 20 96 is hiertoe al voldoende…”

Remko Honderslo, directeur-eigenaar

Contact opnemen

  Wij zijn dealer van:

  Logo Rotor
  SKF logo
  Logo Bosch
  Logo Fein
  Logo Makita
  Logo Yaskawa

  Contact opnemen met ons?

  Om het voor u gemakkelijker te maken kunnen wij telefonisch contact met u opnemen, op het tijdstip dat het u het beste uitkomt!