Inspecties

Ruime ervaring

Al meer dan 60 jaar werken wij met plezier aan het optimaliseren en onderhouden van elektromotoren.

Lid van Uneto-VNI

UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel.

Wij staan 24/7 klaar!

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor het repareren, reviseren of vervangen van elektromotoren.

Honderslo voert inspecties uit aan elektrisch verplaatsbare hulpmiddelen volgen NEN3140. Deze inspecties worden uitgevoerd bij u op locatie of in onze eigen werkplaats. Nadat de inspectie door ons is uitgevoerd, ontvangt u van ons per geïnspecteerde item een certificaat, met daarop vermeldt de itemgegevens met de daarbij behorende testresultaten. Wanneer de items weer voor inspectie in aanmerking komt, neemt een van onze mensen contact met u op om met u een datum af te spreken.

Door geregeld uw elektromotoren of aansluitingen te laten doormeten, heeft u aanzienlijke invloed op de levensduur en de betrouwbaarheid van uw materialen. Dit doormeten kan zoals gezegd bij ons op het bedrijf, maar ook is het mogelijk om bij u op locatie deze metingen uit te laten voeren. Hiermee onderhoudt u uw bedrijfszekerheid.

Tip: Laat het onderhoud van uw motoren doen buiten het hoogseizoen, dit voorkomt stagnering op ongelegen momenten.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en samen inventariseren welke mogelijkheden onze elektromotoren u bieden? Neem contact op met kantoor, bel 0543-512096. Of stuur ons een e-mail. U krijgt uiteraard binnen een werkdag een reactie van ons.

Contact opnemen

  Wij zijn dealer van:

  Logo Rotor
  SKF logo
  Logo Bosch
  Logo Fein
  Logo Makita
  Logo Yaskawa

  Contact opnemen met ons?

  Om het voor u gemakkelijker te maken kunnen wij telefonisch contact met u opnemen, op het tijdstip dat het u het beste uitkomt!