Dealer van Yaskawa

Ruime ervaring

Al meer dan 60 jaar werken wij met plezier aan het optimaliseren en onderhouden van elektromotoren.

Lid van Uneto-VNI

UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel.

Wij staan 24/7 klaar!

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor het repareren, reviseren of vervangen van elektromotoren.

YASKAWA-OMRON is de grootste fabrikant ter wereld van frequentieregelaars: Per maand worden er verdeeld over 4 productie plants (Schotland, Japan, Amerika en China) 75.000 regelaars geproduceerd.

YASKAWA-OMRON regelaars zijn in diverse modellen verkrijgbaar van 0,1 tot 300 kW.
De frequentieregelaar wordt gevoed door een energiebron met een constante frequentie en een constante spanning. De omzetting van de spanning met een vaste frequentie naar een spanning met een variabele frequentie gaat in twee stappen.

De ingangsspanning wordt gelijkgericht en afgevlakt zodat er een gelijkspanning van v2 x de ingangsspanning ontstaat. De gelijkspanning wordt omgezet in drie wisselspanningen met variabele frequentie en spanning.

Het gelijkrichten gebeurt door middel van een eenvoudige gelijkrichtbrug waarna de gelijkspanning afgevlakt wordt door een aantal condensatoren. De gelijkspanning wordt door middel van een wisselrichter omgezet in drie wisselspanningen met een onderling faseverschil van 120°.

Het in en uitschakelen van de spanning gebeurt volgens een speciale techniek die is vastgelegd in een custom-made chip (L.S.I.) in de regelaar. Deze L.S.I. ontvangt commando’s van de controller die het hart van de besturing van de frequentieregelaar vormt. De frequentieregelaar kan in drie delen onderscheiden worden. Vermogensdeel bestaande uit gelijkrichtbrug, condensatoren en wisselrichter. Gate drivers, spannings en stroommetingen, in dit deel zit de interface tussen hoge spanningen van de vermogenselektronica en de lage spanningen van de besturingselektronica. Besturingsdeel met microcontroller en in- en uitgangen, analoge in- en uitgangen en de digitale bedieningsmodule.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over ons Yaskawa-programma? Neem contact op met ons kantoor, bel 0543-512096. Of stuur ons een e-mail. U krijgt uiteraard binnen een werkdag een reactie van ons. Vanzelfsprekend kunt u ook een kijkje nemen op de website van SKF: www.yaskawa.nl.

Logo Yaskawa

Contact opnemen

  Wij zijn dealer van:

  Logo Rotor
  SKF logo
  Logo Bosch
  Logo Fein
  Logo Makita
  Logo Yaskawa

  Contact opnemen met ons?

  Om het voor u gemakkelijker te maken kunnen wij telefonisch contact met u opnemen, op het tijdstip dat het u het beste uitkomt!